Lloret de Mar i Corona 2022 – Viu unes vacances a prova de Corona!


Prova de Corona a les vacances? Descobriu Vila Brais a Lloret de Mar

Última actualització: 7 de febrer de 2022

Després d'un any ple de limitacions i restriccions (2021), és natural que se't faci la boca aigua pensant en unes vacances plenes de sol! Somiar lluny la platja blanca perlada o a la piscina, però també es va ampliar la idea de prendre una terrassa senzilla compres i sortir a menjar fa que la sang flueixi més ràpid! Tanmateix, això no ha de ser un somni! Això, i potser més encara els mesos d'estiu, és exactament el que serà possible a Lloret de Mar el 2022!

En aquest bloc us explicaré tot sobre les possibilitats, durant el Covid-19, a Lloret de Mar. Per tant, segueix llegint i descobreix de què pots esperar Lloret de Mar i Corona l'any 2022 i com gaudir d'aquest despreocupat unes merescudes vacances a prova de corona!

Covid-19 - Una pandèmia mundial!

Lloret de Mar i Corona (3)

Des del març de 2020, el nostre món ha estat capgirat per l’arribada d’una pandèmia anomenada Covid-19. Tot el que abans semblava tan normal sembla ser avui un somni. Gairebé tots els països d’Europa estan autoritzats pel govern imposar restriccions i restriccions. Moltes botigues i establiments de restauració estan totalment o parcialment tancats, s’han cancel·lat esdeveniments i festes, les qüestions familiars es limiten a un nombre màxim de persones i el toc de queda s’ha convertit en una realitat. Encara va cada país diferent per fer front a les limitacions derivades d’aquesta pandèmia i aplicar-hi arreu d'altres restriccions, també a Lloret de Mar, Espanya.

A continuació hi trobareu tota la informació sobre Lloret de Mar i Corona el 2020 i el 2021, però també com es veu les teves vacances el 2022!

Lloret de Mar i Corona els anys 2020 i 2021!

Lloret de Mar i Corona: mantingueu-vos a 2 metres.

Igual que a tot el món, les restriccions i restriccions a Lloret de Mar han canviat força durant el darrer any. Especialment al començament de la pandèmia i a causa de l’elevat nombre d’infeccions que tenia Espanya en aquella època, hi havia restriccions molt estrictes. També ho eren les fronteres estaran tancades fins a mitjan 2020 i les màscares bucals es feien obligatòries tant a l'interior com a l'exterior. No va parar aquí perquè les botigues també, restaurants, terrasses i discoteques van haver de tancar les portes i fins i tot les platges no sempre eren accessibles a tot arreu.

Llavors als mesos d’estiu del 2020 les xifres de la corona es reduïen en espiral, el govern va decidir relaxar una mica les mesures. El es van obrir fronteres i els milions de turistes nacionals i internacionals van ser ben rebuts als hotels, càmpings i cases de vacances oberts. Supermercats, benzineres, farmàcies i molts altres també es va permetre obrir botigues, restaurants Es va permetre que funcionessin a l'interior amb una capacitat de 50% i el terrasses fins i tot al 75%. També el platges, sortides de camp i parcs d'atraccions es van elaborar, tot i que es va fer amb un nombre limitat de restriccions de visitants. Per descomptat, tot això va passar amb el degut compliment de les regles de la corona: Mantingueu una distància de 2 metres i porteu màscares bucals.

Tot i que "normal" és un concepte ampli l’estiu del 2020, a diferència de molts altres països, el turista espanyol de totes maneres unes meravelloses vacances relaxants plenes de possibilitats!

Lloret de Mar i Corona el 2021: quines expectatives?

Lloret de Mar i Corona: coneixeu totes les restriccions de la destinació de vacances?

Com s’acaba de veure, la temporada d’estiu a Lloret de Mar, malgrat la pandèmia, encara està raonablement dins dels límits de la “vella normalitat”. Per descomptat, hi ha limitacions, però també n’hi va haver raó suficient per gaudir d'unes vacances al sol, al mar i a la platja "a l'antiga" a Espanya. Però, què passa amb el 2021? El que està obert actualment i potser el que és més important encara ...quines són les expectatives per al proper estiu?!

Lloret de Mar i Corona: totes les restriccions d'un cop d'ull

Lloret de Mar i Corona - maig de 2021Normativa Corona a Catalunya - maig de 2021  Expectació estiu 2022!
Distància a les zones comunes  Sí, 2 metres (a partir de 6 anys)Idem
Màscara de boca  Sí, s'aplica a tot Espanya que, a partir dels 6 anys, és obligatori portar màscara bucal, tant a l'interior com a l'exterior.Suprimit (a l'aire lliure) a partir del 24 de juny de 2021
Cal fer una prova CovidSí, els viatgers a partir de 6 anys que visiten la Costa Brava amb vaixell o avió han de presentar una prova de PCR negativa (no superior a 72 hores). No s'aplica als viatgers que entren al país amb cotxe. Per al viatge de tornada als Països Baixos, és obligatori fer una prova de PCR a partir dels 13 anys. Ha de tenir un màxim de 24 hores abans de volar. Si voleu des d’un aeroport holandès, també necessiteu un forma de salut per omplir.

Nota: la prova de vacunació, o que ha estat contaminada prèviament amb Corona, encara no és un substitut legítim, no la prova de PCR.

Relaxació a causa del passaport COVID
Quarantena  Només amb un resultat positiu de la prova!Idem
Nombre màxim de persones (fora)Màx. Es poden reunir deu persones fora de la seva llarÍdit o relaxació
Estàs autoritzat a compartir allotjament amb persones de fora de casa teva?  Idem
Toc de quedaNon / a
Supermercats i farmàciesSí, obertn / a
BotiguesSí, es pot obrir cada dia de 6:00 a 22:00n / a
RestaurantsSí, es pot obrir cada dia de 06:00 a 00:00 (màxim 10 persones a taula)Relaxació
BarsSí, es pot obrir cada dia de 06:00 a 00:00 (grups de fins a 10 persones a taula)A partir del 9 de juliol, els bars interiors van tancar durant 15 dies i els espais exteriors fins a les 3 de la matinada
Discoteques, clubsLes discoteques i discoteques estan tancades a la Costa Brava. Relaxació, s’estan fent proves.
PlatgesSí, les platges són obertes. Es pot aplicar una capacitat màxima per a això. A Lloret de mar, però, no n’hi ha 8 platges per trobar un lloc.Idem
Esdeveniments (interiors i exteriors)Sí, es permeten esdeveniments tant a l’interior com a l’exterior, subjectes a les normes de la corona. Depenent de la capacitat, es poden aplicar un màxim de 1000 persones als esdeveniments coberts i 3000 persones als esdeveniments a l’aire lliure.Idem
Transport públic i taxisSí, disponibleIdem

Gaudeix d’unes merescudes vacances a Corona a Lloret de Mar!

Gaudeix d'unes vacances a prova de Corona a Lloret de Mar - Vila Balcanes

Així que les expectatives també ho són 2022 un estiu fantàstic serà a Espanya! Tot i algunes restriccions, encara hi ha moltes possibilitats, i això probablement només augmentarà a l’estiu. Llavors, què us frena? Si encara no esteu segur sobre els riscos o restriccions de contaminació, també podeu jugar amb seguretat a casa de vacances de luxe o xalet privat llogar! Si llogueu una casa privada amb els vostres amics, éssers estimats, família o tota la família, podreu Gaudeix de les teves vacances en pau, espai i privacitat i també teniu totes les comoditats de casa al vostre abast.

Així podreu relaxar-vos a casa, demanar menjar o bé Barbacoa i no depeneu dels restaurants! Si fa calor i les platges estan inesperadament plenes, relaxeu-vos la seva pròpia piscina privada. A la nit, podeu prendre una copa o jugar a la terrassa fins ben entrada la nit, o simplement relaxar-vos i veure una pel·lícula al vostre luxós saló. Una casa de vacances a Lloret de Mar és tan completa que ni tan sols heu d’abandonar el lloc per gaudir-ne. Sigui quina sigui la restricció, en una casa de vacances a Lloret de Mar, podeu fer-ho gaudi màxim fins i tot durant una pandèmia de corona i deixeu enrere totes les preocupacions!

Consell: Vas a Lloret de Mar amb transport propi llavors no en depens transport públic o viatjant amb gent avions. Això no està sol barat, però així ho teniu tot a les vostres mans!

Voleu saber què costen unes vacances en una casa de vacances a Lloret de Mar? A continuació, seguiu llegint ràpidament a: Què costa unes vacances a Lloret de Mar? Descobriu-lo aquí!

Què cal tenir en compte quan es reserven unes vacances durant el COVID-19

Com s’ha indicat anteriorment, sempre és important tenir en compte les restriccions imposades pel govern. Aquests poden variar cada vegada, així que és aconsellable vigilar-ho abans i durant el viatge. Abans de reservar, tanmateix, també és aconsellable preguntar-vos si la suma del viatge, si no podeu arribar a la vostra casa de vacances a causa de les restriccions de Corona, es garanteix mitjançant val de garantia o devolució de diners. A Espanya, per exemple, si no podeu arribar a la vostra casa de vacances a causa de les restriccions imposades per el govern ESPANYOL, teniu dret a un val igual a l'import total pagat.

Ara pot ser que no tinguis cap interès en els vals però només vulguis que et tornin els diners. Pràcticament totes les organitzacions de viatges treballen amb vals.

Per tant, comproveu sempre les condicions del proveïdor de viatges en relació amb la devolució de diners i els vals quan reserveu unes vacances durant el Covid-19. Al cap i a la fi, és un plaer reservar vacances sense córrer riscos innecessaris.

Podeu trobar més informació sobre el lloguer d’un xalet a Lloret de Mar aquí: Lloguer de xalet a Lloret de Mar? La vostra casa de vacances perfecta en 10 passos

*************************************

Ara ja coneixeu tot el que heu de saber sobre Lloret de Mar i Corona el 2021: quines restriccions hi ha, què cal tenir en compte i quin allotjament ofereix les millors opcions per passar unes vacances a prova de corona. Voleu saber més sobre com podeu viure les millors vacances a Lloret de Mar, fins i tot durant la Corona? Després llegiu també: 21 consells per a unes vacances TOP a Lloret de Mar!

Missatges recents