17 costes espanyoles i a quina costa es troba Lloret de Mar?


punts destacats de Lloret de Mar
Platja de Santa Cristina a Lloret de Mar

La costa espanyola és gairebé 5000 quilòmetres de llarg i dividit en 17 Costas precioses. 13 d’aquestes es troben a la costa est i sud espanyola, a la Mediterrània i a l’oceà Atlàntic, i 4 a la costa nord al golf de Biscaia i a l’oceà Atlàntic. L'especial és que cada Costa espanyola és diferent, amb la seva pròpia naturalesa, història i costums. Però a quina costa es troba Lloret de Mar. ara en realitat?

Lloret de Mar es troba potser a la Costa espanyola més famosa: la Costa Brava! Una Costa coneguda per les seves escarpades formacions rocoses, platges blanques perlades, vegetació mediterrània típica i infinites possibilitats! En aquest bloc us explicaré exactament el que podeu esperar de la Costa Brava espanyola, però també on es troba exactament a Espanya.

Els 17 costes espanyols

A quina costa es troba Lloret de Mar? Dret! La Costa Brava!

Com s’ha indicat, Espanya compta amb no menys de 17 costes diferents, que cobreixen tot el litoral espanyol. L’únic trencament dels 5000 quilòmetres de costa és la transició des de França al nord i Portugal a l’oest. Tot i que les 17 costes són boniques i tenen el seu propi encant, la majoria dels turistes trien unes vacances a la costa est o sud d’Espanya, on Costa Brava, Costa Blanca i Costa Blanca són, sens dubte, els més populars. És perquè aquestes costes són més boniques que les altres? No! Això es deu en part al fet que, gràcies a una infraestructura excel·lent, aquestes costes allotjaments suficients i ubicació idíl·lica a prop llocs i taps coneguts, estan orientats a rebre molts turistes.

Agafeu la Costa Brava, situada just a la frontera de França, a la costa nord d’Espanya. Trobareu aquesta preciosa Costa just al davant quan entreu a Espanya, cosa que fa que aquesta Costa, de totes les altres Costes, sigui la més fàcil en cotxe, autobús o tren. Gràcies a excel·lents connexions de vol i amb 2 aeroports als voltants, també podeu arribar fàcilment a la Costa Brava amb avió. A això s’afegeix el fet que la Costa Brava també en té bella natura, platges blanques perlades, rica història i ciutats i pobles idíl·lics i no cal mirar més enllà!  

Això és el que ha passat molt i el que fa que la Costa Brava sigui tan popular entre els milions de turistes que visiten aquesta costa cada any. Les belles estacions costaneres d'aquesta zona (com Lloret de Mar, Platja d'Aro, Blanes, Roses, Tossa de Mar etc.), ofereixen tot el que els turistes podrien desitjar des de la matinada, a més de bellesa natural, història i allotjaments idealistes. Tota la regió gira al voltant del turisme i el plaer dels turistes, cosa que també és evident l'enorme ventall d'activitats es pot tornar a veure! Per descomptat, això també s’aplica a la Costa Blanca i la Costa del Sol; aquests llocs són molt més accessibles amb cotxe.

A quina costa es troba Lloret de Mar? Dret! A la Costa Brava!

A quina costa es troba Lloret de Mar?
A quina costa hi ha Lloret de Mar ... una molt bonica!

La Costa Brava és una costa no menys de 200 quilòmetres de longitud al mar Mediterrani la comunitat de Catalunya i comença al nord-est d'Espanya, a la frontera francesa, a Portbou i continua fins a la pintoresca ciutat costanera Blanes. La Costa Brava rep el seu nom de la Costa Brava formacions rocoses i badies característiques i accidentades, literalment Costa Brava significa 'costa salvatge'. Malgrat aquesta costa escarpada, a la Costa Brava trobareu molts balnearis amb platges boniques i tranquil·les, incloses el complex cosmopolita de Lloret el març

Lloret de Mar es troba a la part sud de l’impressionant Costa Brava, just a sobre de Blanes i a uns 80 quilòmetres de la metròpoli de Barcelona. Lloret de Mar és un balneari amb possibilitats sense precedents. Lloret de Mar té tot allò que podeu desitjar com a turista, tant si busqueu tranquil·litat com si voleu sortir al màxim.

Per exemple, Lloret de Mar té platges blanques perlades, una vida nocturna sense precedents, sense fi moltes activitats, a rica història, a bella natura i els allotjaments més bells imaginables per quedar-s'hi! Per tant, no us sorprendrà que Lloret de Mar la destinació més completa i estimada és de tota la Costa Brava, i potser de totes les costes espanyoles.

Altres llocs agradables de la Costa Brava per visitar durant les seves vacances a Lloret de Mar!

Descobriu la Tossa de Mar medieval!

Tot i que Lloret de Mar és el complex turístic més popular de la Costa Brava, per descomptat, hi ha molts pobles i ciutats més bells per visitar o per passar unes vacances en aquesta regió costanera. Per exemple, n’hi ha les impressionants platges de Platja d'Aro, el cultural ciutat blanca de Cadaques, la ciutat natal de Salvador Dalí - Figueras i la ciutat històrica de Girona, amb el seu bell centre medieval i les seves ruïnes romanes. També la bonica, situada al costat de Lloret de Mar, ciutat portuària turística de Blanes i la poble medieval de Tossa de Mar, amb el seu bell castell, val la pena visitar-lo quan aneu de vacances a la Costa Brava.

****************************

Voleu saber més sobre aquesta bonica localitat costanera i les seves possibilitats a més de “a quina costa es troba Lloret de Mar”? Llegiu els meus blocs: Informació general de la Costa Brava i per a quin grup objectiu és Lloret de Mar la millor destinació de vacances!

Finalment, val la pena fer una ullada “Les millors vacances a Lloret de mar 2020 / 2021- 21 consells!”. Aquí descobrireu com les vostres vacances a Lloret poden convertir-se realment en una experiència inoblidable!

Lloret de Mar durant la Corona? Mira aquí!

Missatges recents