logo
Relaxis a la seva Vil·la amb piscina privada
icon
Sobre nosaltres

  Sobre Club Villamar

  Estic enamorat d’Espanya! Tu també?

  Els meus companys em van dir que era boig. Deixar una prometedora carrera com a oficial a les Forces Especials Holandeses per fer... què? Anar-me'n a Espanya? Per què? Però no hi havia marxa enrere. Estava enamorat. I l’amor funciona d’una manera que ningú no coneix. Estic enamorat de la meva dona, evidentment, però hi havia un nou sentiment molt càlid. M’havia enamorat d’Espanya.

  Ahhh...Espanya... Si analitzo una mica com va passar tot, encara no entenc com em va poder robar el cor aquest país. Segurament té a veure amb les hores diàries de sol. En aquell moment, després d’haver passat trenta-un anys a la meva estimada però plujosa Holanda, estava preparat per gaudir de la calor i els rajos del sol a la meva pell. I Espanya era un lloc ideal per a això! Amb la seva gent tan simpàtica i un estil de vida relaxat. Em va semblar que aquella gent podia descansar durant el dia i passar molt de temps fora, enmig d’una magnífica natura, sobretot amb la família i els amics. Tenien unes prioritats molt ben definides.

  I el marisc pel qual Espanya és tan famosa simplement té més bon gust si seus a una terrassa mentre gaudeixes del sol. Bé, de fet... abans menjava al sol. Un comportament típic de la gent que viu en climes plujosos, suposo. Ara sec a l’ombra, com els locals. Millor per a la pell i menys estralls del vi. Crec que el meu pare ho va definir molt bé: “mira el mar, deixa que la teva ment voli lliurement”. Sí, n’estàvem convençuts: Espanya era el país en què la meva dona i jo volíem criar els nostres futurs fills.

  Contacte →

  Hi ha hagut uns quants reptes, no ho negarem. Acostumar-se a la vida local ja n’hauria estat un. Acostumar-se a la vida relaxada d’Espanya mentre intentes que es facin bé les coses ha estat una tasca ingent per a mi. Encara que no us ho cregueu, no m’he acostumat al tancament dels locals durant l’hora de la migdiada. Però al cap i a la fi, fins i tot després de dotze anys:Espanya és increïble. En continuo bojament enamorat! Tu també? Ja veuràs com te n’enamores!

  Bons moments. A qui no li vénen de gust?

  Viure a Espanya té, evidentment, uns avantatges peculiars. Fa uns anys, quan ens vam mudar dins d’Holanda, era difícil aconseguir que la nostra família i els amics vinguessin a visitar-nos on vivíem, “a l’altra punta d’Holanda” (una hora i mitja en cotxe a tot estirar). Però sembla que venir a Espanya en avió no suposa cap problema. Sempre ha estat un plaer hostatjar tota la colla de familiars i amics durant les seves vacances. Gaudir de la companyia de la nostra gent durant les vacances crea una connexió molt més profunda que quan passes simplement un parell d’hores amb ells, tal com fèiem abans. Les converses a la vora de la barbacoa fins a la matinada, mentre gaudim d’un bon vi allunyats de les distraccions... no han estat precisament sobre les últimes apps o iPhones. Han estat sobre la vida. Sobre les coses que realment importen a les nostres vides. Somnis, aspiracions, fills, temps, prioritats. Saps que és el que més hem escoltat? “Hauríem de fer vacances més sovint”, “Necessitàvem aquesta desconnexió” i “Em sento viu una altra vegada!”.

  Fa poc vaig llegir un llibre: “Els cinc penediments més freqüents dels moribunds”, de Bronnie Ware. Era infermera i va escriure un llibre sobre les coses de les quals ens penedim quan sabem que se’ns acosta la mort. Aquests són els cinc temes més recurrents després de vuit anys de converses:

  1. Tant de bo hagués tingut el coratge de viure una vida més autèntica amb mi mateix, no la que esperaven els altres. Això tenia molt a a veure amb els somnis no complerts.
  2. M’hauria agradat no haver treballat tant. Totes les persones a qui Bronnie va atendre es penedien d’això. N’era el penediment més gran.
  3. M’hauria agradat haver tingut la valentia d’expressar els meus sentiments.
  4. M’hauria agradat haver mantingut el contacte amb els meus amics.
  5. M’hauria agradat haver-me permès ser més feliç. La felicitat és una elecció.

  Et sona? Gaudir d’unes vacances amb els teus éssers estimats en una Espanya assolellada t’ajudarà a eliminar tots aquests penediments. Carregaràs de nou les piles, tornaràs a connectar i a experimentar la qualitat de vida. Club Villamar et proporciona magnífics allotjaments en què passaràs més temps amb aquelles persones que realment t’importen. El nostre servei local d’acollida t’ajudarà a concentrar-te en les teves prioritats i a aconseguir molts bons moments.

  Ara només has de fer un pas endavant. La teva família i els teus amics t’ho agrairan.

  Ens veiem a Espanya?

  Ens veiem a Espanya?

  Pero... per què reservar amb Club Villamar?

  Perquè oferim una àmplia selecció (més de 2.000) de vil·les especialment seleccionades per a tu, amb piscina privada a les zones de costa d’Espanya. De ben segur que la vil·la dels teus somnis és dins d’aquesta selecció. A la pàgina web trobaràs la disponibilitat actualitzada perquè sigui el més fàcil possible per a tu. Així podràs sorprendre la teva família de forma senzilla i ràpida amb una vil·la de vacances perfecta. A més a més, oferim una garantia de satisfacció única del 100%, una garantia de menor preu i l’opció de pagar de manera segura amb targeta de crèdit. Des del primer contacte, el nostre personal professional i internacional serà molt clar amb tu perquè ens preocupem per les teves vacances.

  Pots reservar la vil·la dels teus somnis a Club Villamar, però qui s’ocuparà de tu quan arribis a Espanya? A Espanya tenim un equip de col·laboradors d’acollida dins de l’Organització d’allotjaments. Des de les oficines de Sant Antoni de Calonge, Lloret de Mar, Santa Susanna i Sitges, l’animat personal et consentirà des del moment en què arribis fins que te’n vagis. Són les teves persones de contacte i s’asseguraran que les teves vacances siguin tot un èxit. T’ho garantim!

  També tenim col·laboradors de confiança tant a l’afortunada Costa Blanca espanyola com a la Costa del Sol i a les precioses illes d’Eivissa i Mallorca. Tots tenen uns alts estàndards d’hospitalitat. La nostra gran cooperació amb Mora Banc i Google han aconseguit que el nostre servei sigui d’altíssima qualitat.

  El 2023, 40.717 hostes van gaudir de les nostres 2.652 vil·les de vacances, el 94% dels quals es va mostrar satisfet en una enquesta amb 2.397 respostes, en què van dir que tornarien a reservar amb Club Villamar una altra vegada, i un 95% ens recomanaria. Estem molt orgullosos d’aquestes dades i seguirem millorant. A Club Villamar exemplifiquem des de fa anys vacances relaxants, de la A a la Z. Això és el que prometem! Reserva la teva vil·la I deixa que nosaltres ens encarreguem de tota la resta. Les teves vacances ja han començat!


  Alguna pregunta? Posa’t en contacte amb nosaltres aquí.

  Salutacions caloroses,

  Club Villamar


  Ets veterà o serveixes en l’actualitat a les Forces Armades? Club Villamar, com a negoci d’un veterà, està orgullós de servir-te. Gaudeix d’un descompte del 5% al teu lloguer. *

  *Només has de fer la teva reserva i enviar una prova (una còpia de la credencial de militar o veterà) a reservations@clubvillamar.com. T’enviarem la confirmació amb els preus correcte. Malauradament no es pot combinar amb altres descomptes o promocions.


  Termes i condicions generals

  Termes i condicions generals

  Oficines de servei a domicili

  Homeservice Calonge

  Homeservice Calonge

  Avinguida Catalunya 19, local 3
  17252 Sant Antoni de Calonge

  GPS: 41° 50' 48.6996" N, 3° 5' 57.4008'' E

  Email: hscalonge@gmail.com

  Homeservice Maresme

  C/ Ramón Turró, 2
  08389 Palafolls, Barcelona

  GPS: 41° 39' 56.8908'' N, 2° 44' 53.6136'' E

  Email: g.pastor@clubvillamar.com

  Homeservice Lloret de Mar

  Homeservice Lloret de Mar

  Avinguda villa de Tossa 103
  17310 Lloret de Mar

  GPS: 41° 42' 20.05" N, 2° 51' 39.017" E

  Email: lloretnorth@clubvillamar.com

  Homeservice Sitges-Costa Daurada

  Homeservice Sitges

  Carrer Baixador,2
  43882 Segur de Calafell, Tarragona

  GPS: +41° 11' 32.5104", +1° 36' 13.158"

  Email: sitges@clubvillamar.com