logo
Relaxis a la seva Vil·la amb piscina privada
icon
Sobre nosaltres
  Busca les nostres cases:
  icon
  info
  iconArribada
  iconSortida
  icon
  Clients

  Última hora? Fes la teva oferta ara!

  Estàs buscant una oferta d'última hora?br />Digue'ns quant vols pagar per aquesta vil·la i intentarem negociar el millor preu amb el propietari per tu.

  Com funciona?:

  • Utilitza el motor de cerca que trobaràs a la part esquerra del web per trobar una vil·la que s'adeqüi als teus interessos, com disponibilitat, nombre de persones, etc.
  • Als resultats de la cerca fes clic a la vil·la que més t’agrada-
  • A la pàgina de la vil·la trobaràs fotos i més detalls d'aquesta villa. Si vols aquesta vil·la però t’agradaria obtenir un descompte d'última hora, fes clic aquíFes una oferta d'última hora! i apareixerà una finestra pop-up. Utilitza les opcions del navegador per permetre les finestres pop-up si la teva pantalla les bloqueja.
  • Pots introduir la informació requerida i dir-nos quant vols oferir per aquesta villa. El preu que s’indica aquí és el preu de lloguer, els costos addicionals no hi estan inclosos. Pots trobar aquests costos addicionals al final de la pàgina de la villa. No té sentit fer una oferta extremadament baixa, en aquest cas no podrem ajudar-te.
  • Si aconseguim un acord amb el propietari, que accepta la teva oferta, et contactarem el més aviat possible. Si la teva oferta no és acceptada aleshores t’enviarem alternatives per correu electrònic. Et respondrem en 24h, però durant el procés de negociació algú pot llogar la vil·la a través del web pel preu normal.
  • Si hi ha acord pots llogar la vil·la pel preu establert i discutir els detalls de pagament d'última hora.
  • La fase final del procés consisteix en gaudir d'una fantàstica vil·la vacacional a Espanya a un preu reduït!