logo
Relaxis a la seva Vil·la amb piscina privada
icon
Sobre nosaltres

  Contacte amb nosaltres!

  Contacti’ns!

  Tens cap pregunta? No dubtis a contactar-nos. El nostre entusiasta equip de reserves internacionals estarà encantat d’ajudar-te. Per a això estem nosaltres! Amb el nostre coneixement de l’àrea i de les vil·les t’oferim de ben segur bons consells. I, a més a més, en la teva llengua. T’oferim ajut i suport per telèfon, per e-mail o per xat en viu.

  Telèfon: Si us plau, truca’ns al +34 931 815 637. Estem disponibles de dilluns a divendres entre les 9.30 a.m. i 05.30 p.m. Les línies de telèfon poden estar ocupades, ho sentim si no pots contactar amb nosaltres. Torna a trucar més tard. Vols que t’ajudem en la teva reserva per telèfon? També ens pots trucar per això a aquest número. També és possible enviar-nos un correu electrònic per demanar-nos que et contactem per telèfon. Durant les nostres hores d’oficina et trucarem.

  E-mail: Normalment estem disponibles per correu electrònic fora de les hores d’oficina. Per tant, t’assegurem que rebràs una resposta per correu electronic en 24 hores. Però la majoria de vegades molt més ràpid. Envia el teu correu electrònic a reservations@clubvillamar.com, o utilitza el formulari que trobaràs a continuació. Evidentment ens pots enviar un e-mail per demanar-nos si et podem trucar. Durant les nostres hores d’oficina et contactarem per telèfon.

  Xat en viu: Quan el símbol de xat estigui actiu (visible a la part superior dle web), la manera ideal de fer-nos preguntes està disponible. Fes clic al dibuix de la part superior del nostre web. Ara ens pots fer preguntes al moment. Després d’obtenir la resposta, pots orientar-te tranquil·lament pel nostre web. I quan tinguis una altra pregunta? Pregunta de nou pel xat!

  Esperem rebre notícies teves!
  Equip de reserves de Club Villamar

  Contacta’ns

  Oficines de servei a domicili

  Homeservice Calonge

  Homeservice Calonge

  Avinguida Catalunya 19, local 3
  17252 Sant Antoni de Calonge

  GPS: 41° 50' 48.6996" N, 3° 5' 57.4008'' E

  Email: hscalonge@gmail.com

  Homeservice Sitges-Costa Daurada

  Homeservice Sitges

  Carrer Baixador,2
  43882 Segur de Calafell, Tarragona

  GPS: +41° 11' 32.5104", +1° 36' 13.158"

  Email: sitges@clubvillamar.com